Optreden boeken?
Plaisir Courtois voert u mee naar het verleden. Bent u geïnteresseerd in een optreden, kijk dan hier:

www.plaisircourtois.nl/optredens

Donateur worden?
Als u Plaisir Courtois wilt steunen en op de hoogte wilt blijven, dan kunt u donateur worden. Voor een minimale bijdrage van €15 ontvangt u 3x per jaar onze nieuwsbrief en heeft u gratis toegang tot de jaarlijkse historische dansvoorstelling.

mail naar: info@plaisircourtois.nl

Eens uitproberen?
Als je benieuwd bent of hofdansen iets voor je is, kun je altijd langskomen op een oefenavond om eens te komen kijken. Hier vind je de informatie:

www.plaisircourtois.nl/dansles

Atelier_de_Danse.png

DE TIJD VLIEGT!

Al dansend vliegen we nog een keer door de tijd! Alle tijdsperioden van het Festival des Danses komen voorbij in 6 korte workshops met van elke stijl een leuke meedans-dans!

 

Wanneer: Zaterdag 24 november vanaf 12:30

De workshops zijn van 13:00-16:00 met af en toe een pauze. Van 16:00-17:00 dansen we alle geleerde dansen nog een keer en als er tijd en energie over is dansen we ook nog even gezellig door!

Je hoeft niet aan alle workshops mee te doen, eentje overslaan voor een rust- of kletsmomentje is helemaal prima!

 

Locatie: BSV Selwerd

Elzenlaan 72, 9741 NG Groningen

 

Dresscode: comfortabele kleding en dansschoenen met een historische toevoeging

Draag één kledingstuk dat verwijst naar de mode van de 15e tot en met de 20e eeuw. Denk bijvoorbeeld aan een cravat, vlinderstrik, onderrok, hoepel, paniers, tulband, handschoenen, vest, parelketting, boa, etc.

Let op…dit kledingstuk moet extra zijn, want het zou maar zo kunnen dat iemand anders het tijdelijk van je gaat lenen smile

 

Wij zorgen voor de zoete en hartige versnaperingen en 2 consumpties zijn ‘on the house’. Mocht je met al het dansen behoefte hebben aan extra drankjes dan zijn deze voor een zeer schappelijk prijsje bij de bar te krijgen. Je kunt alleen cash betalen.

 

Graag aanmelden voor 20 november bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan weten we op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen. Heb je je niet opgegeven en wil je alsnog komen, kom dan vooral wel!

 

Hopelijk tot dan!

 

Met hartelijke groet,

Plaisir Courtois